Jep Schmidt - Aut. Kloakmester​

Følg os på facebook​

Telefon: 21781313

E-mail: js-jordservice@os.dk

15 års erfaring - Leverer et godt håndværk - Uforpligtende tilbud​

TV inspektion af kloak, ledninger og rør udføres

​TV inspektion har gjort det langt nemmere, hurtigere og billigere at udføre fejlsøgning af kloakker. Inspektionen kan også ske i forbindelse med køb af en ejendom.

Den moderne teknologi har med andre ord gjort det muligt for os at benytte TV inspektion til at filme dit kloak- og afløbssystem ved hjælp af et kamerahoved, som vi fører igennem rørene under jorden fra en brønd eller lignende.

Vi udfører TV inspektion hvis der er brud eller forstoppelse

​Hos JS Jordservice ApS udfører vi opgaverne, når der er problemer med lugtgener, tilstoppede rør, rotteskader og rørbrud samt ved undersøgelse af rørføring. Normalt spuler vi først rørene, hvorpå vi påbegynder den egentlige inspektion.

Arbejdet kan spare dig for en masse penge, eftersom det ikke er nødvendigt at grave rør og kloakker fri for at finde brud på gamle rør eller andre problemer, som kan føre til for eksempel forstoppelse.​

​​Hvis du har en forsikringsskade kan du bruge os

​Vi kan se på skærmen, hvor langt kameraet er inde i røret, således skadens position kan bestemmes, men også skadens omfang og egentlige problem. En TV inspektion kan derved også konstatere, om der er tale om en forsikringssag. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, hvis der er tale om rørbrud eller lignende.

Vi giver altid et uforpligtende tilbud, før vi går i gang. Hvis du ønsker et tilbud, kan du ringe til JS Jordservice på telefon 21 78 13 13, men du kan også skrive til os på js-jordservice@os.dk. Vi hjælper i Rødekro, Aabenraa, Tønder, Haderslev, Sønderborg og omegn.

​Hvem er vi

​JS jordservice ApS

CVR: 28102771 

​Her bor vi

Kontakt os

Telefon: 21781313

E-mail: js-jordservice@os.dk