Jep Schmidt - Aut. Kloakmester​

Følg os på facebook​

Telefon: 21781313

E-mail: js-jordservice@os.dk

15 års erfaring - Leverer et godt håndværk - Uforpligtende tilbud​

Støbearbejde til møddingsplads, støttevægge og betonarealer​

Hos JS Jordservice ApS udfører vi alle former for støbearbejde, og denne opgave kan være i forbindelse med etablering af for eksempel en møddingsplads, støttevægge og betonarealer i blandt andet Rødekro, Aabenraa, Tønder, Haderslev, Sønderborg og omegn.

Alt støbearbejde udføres naturligvis af en uddannet murer, der har den nødvendige viden og erfaring med støbearbejde.

Vi kan lave støbearbejde og flotte stensætninger

​Vi kan blandt andet tilbyde at lave flotte stensætninger af natursten. De kan holde på jorden, hvis der er større terrænforskelle. Derudover kan vi etablere støttemure med andre materialer, som kan blive specielt lavet til formålet. Det er vigtigt at vælge de rigtige materialer til formålet, ligesom det er nødvendigt med et grundigt støbearbejde.

Det er endvidere vigtigt at få udført et korrekt støbearbejde til for eksempel en møddingsplads og især betonarealer for at undgå frost- og sætningsskaber.​

​Vi kan naturligvis også udføre en mindre støbeopgave, hvis der er behov for dette, men hvis der er tale om en større støbeopgave, benytter vi et murerfirma til arbejdet. Vi sikrer med andre ord altid at udføre et grundigt og solidt arbejde, uagtet hvad du skal bruge støbearbejdet til.

Kontakt os for et godt uforpligtende tilbud

​Vi er naturligvis altid parate til at rådgive omkring støbearbejde i forhold til blandt andet en møddingsplads, støttevægge og betonarealer, ligesom vi også gerne giver et uforpligtende tilbud. Du er velkommen til at ringe til JS Jordservice på telefon 21 78 13 13 eller at skrive til os på js-jordservice@os.dk.

​Hvem er vi

​JS jordservice ApS

CVR: 28102771 

​Her bor vi

Kontakt os

Telefon: 21781313

E-mail: js-jordservice@os.dk