Jep Schmidt - Aut. Kloakmester​

Følg os på facebook​

Telefon: 21781313

E-mail: js-jordservice@os.dk

15 års erfaring - Leverer et godt håndværk - Uforpligtende tilbud​

Jordarbejde, belægning og jordvarme udføres

Hos JS-Jordservice ApS udfører vi alle typer af jordarbejde og vi benytter altid passende maskiner til jordarbejde i blandt andet Rødekro, Aabenraa, Tønder, Haderslev, Sønderborg og omegn, hvor der er kunder, som ønsker vores ekspertise.

Jordarbejde kan være i forbindelse med etablering af kloakker, belægninger og re- eller nyetablering af haveanlæg, men det kan også ske i forbindelse med nybyggeri og tilbyggeri, ligesom der også skal udføres jordopgaver, når der skal nedgraves rør til jordvarme i haven. 

Vi har vores egne store og små maskiner

​Vi har alt fra små maskiner til store maskiner til at udføre jordarbejde, men fordi vi har de rette maskiner til alle former for jordopgaver, kan vi altid komme med den bedste og billigste løsning på netop din opgave.

​Det kan naturligvis ske, at vi ikke har en passende maskine til det jordarbejde, som vi skal udføre for dig eller din virksomhed, men så kan vi fremskaffe det passende maskinel fra en maskinstation.

Har du brug for jordarbejde så få et tilbud i dag

​Vi udfører jordarbejde for private, virksomheder og offentlige myndigeder. Og udover vores maskinpark har vi en række kvalificerede og erfarne medarbejdere samt en lærling, der alle bidrager til vores gode ry i lokalområdet.

Du kan ringe til JS Jordservice på telefon 21 78 13 13, men du kan også skrive til vores e-mail, som er js-jordservice@os.dk, hvis du ønsker råd og vejledning i forbindelse med jordarbejde, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

​Hvem er vi

​JS jordservice ApS

CVR: 28102771 

​Her bor vi

Kontakt os

Telefon: 21781313

E-mail: js-jordservice@os.dk