Jep Schmidt - Aut. Kloakmester​

Følg os på facebook​

Telefon: 21781313

E-mail: js-jordservice@os.dk

15 års erfaring - Leverer et godt håndværk - Uforpligtende tilbud​

Belægningsarbejde, haveanlæg og støttemure udføres

​Hos JS Jordservice ApS har vi stor erfaring med at lave belægningsarbejde. Vi udfører belægningsarbejde af både små og store arealer, hvilket kan være for eksempel terrasser, pladser, indkørsler og stier samt ramper og andre erhvervsarealer. Hver opgave kræver stor ekspertise, da valg af belægningstype, underlag og tykkelse på sten spiller en stor rolle ved projekteringen.

Støttemure i forbindelse med belægningsarbejde

​I forbindelse med alt belægningsarbejde er det vigtigt at få fastlagt, om der er behov for at etablere støttemure for at holde på jorden, hvis der er tale om et meget skrånende terræn. Støttemure bliver bygget op af en betonsokkel, men selve støttemuren kan udføres af mange forskellige slags sten eller betonblokke.

Ydermere kan der være behov for at etablere afløb i forbindelse med et belægningsarbejde, så pladser, terrasser eller indkørsler ikke kommer til at stå under vand i tø- og regnvejr. Vi foretager denne vurdering i samråd med dig, før vi afgiver et tilbud på belægningsopgaven.

Du skal selv være med til at udfører arbejdet

​Du kan vælge, om du selv vil stå for en del af dit belægningsarbejde. Vi kan for eksempel nøjes med at klargøre bunden, hvorpå du selv kan lægge fliser eller sten, hvis du ønsker det.

Udover belægningsarbejde laver vi også haveanlæg, herunder omlægning af en eksisterende have eller anlægning af helt ny have i forbindelse med nybyggeri. Vi udfører også stensætning i natursten.

​Vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på belægningsarbejde i blandt andet Rødekro, Aabenraa, Tønder, Haderslev, Sønderborg og omegn, hvis du kontakter JS Jordservice på telefon 21 78 13 13 eller på js-jordservice@os.dk.

​Hvem er vi

​JS jordservice ApS

CVR: 28102771 

​Her bor vi

Kontakt os

Telefon: 21781313

E-mail: js-jordservice@os.dk